Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

20190125 logo3Evropska šahovska akademija je podpisala dogovor z Univerzama MGU Lomonosov in Univerzo na Primorskem/Fakulteto za management o pripravi in vodenju študentskega šahovskega programa, po vzoru na znane ameriške univerze (Univerza v DallasuUniverza v St. Louisu -  …).

Študentje, ki se bodo vpisali na študij managementa v Koper bodo tako lahko sodelovali v enem izmed šahovskih programov: 
Šah za začetnike, Šahovska šola, Individualni šahovski programi.

Ob programih, ki bodo študentom omogočali vsakodnevni šahovski trening, bo Evropska šahovska akademija organizirala tudi številne šahovske prireditve (turnirje, ekshibicije, predavanja …) in s tem skrbela za razvoj panoge tudi v širšem družbenem okolju.

To bo prvi tovrstni program v Evropi in velika priložnost za morebitne študente, da povežejo študij s šahom.

Vsi zainteresirani študentje so vljudno vabljeni na Informativne dneve, ki bodo v Kopru, med 19. in 21. aprilom 2019, kjer bomo predstavili vse programe, 20.4. bo na sporedu veliki šahovski turnir, vse skupaj pa bomo začinili z ogromno zabave!

 

European Chess Academy

Istrska ulica 60h / 2000 Maribor / Slovenia +386 (40) 834 432